DSC09797 Edit

Haussa suomalaiset Sony Alpha kuvaajat!

Year of the Alpha etsii suomalaisia Sony Alpha kuvaajia ja heidän tarinoitaan. Vaikka Year of the Alpha tarjoaa monille valokuvablogeille perinteisellä tavalla laiteharrastukseen liittyviä juttuja, on sen syvällisempänä tavoitteena saada aikaiseksi myös Sony Alphaan liittyvää toimintaa suomalaisen valokuvaharrastamisen virtuaalisilla kentillä sekä tuoda eri puolella Suomea toimivia käyttäjiä yhteen. Sen vuoksi blogissa julkaistaan erittäin mielellään myös muiden suomalaisten Sony Alpha käyttäjien tekemiä juttuja ja pyritään tuomaan heille lisää näkyvyyttä harrastuspiireissä. Jutut voivat olla yksinkertaisia kuvaraportteja verraten lyhyillä teksteillä tai sitten pidempiä artikkeleita kertojalle tärkeästä aiheesta, kuten esimerkiksi erilaiset projektit, laitekokeilut yms. Kaikki tarjotut jutut ovat kuvaajan kokemukseen tai asemaan katsomatta samanarvoisia ja pyritään julkaisemaan, kunhan ne vain liittyvät jollain tapaan Sony Alpha kameroihin (niin peilittömät kuin myös puoliläpäisevät SLT-mallit ovat yhtä tervetulleita). Palkkioita ei jutuista voi maksaa, mutta omasta kuvaamisesta kertominen ja kuvien julkaiseminen voi piristää omaa harrastustoimintaa hyvällä tavalla. Myös omille sivuilleen voi saada verkkoliikennettä julkaisemalla omaa kuvaamista ruotivan jutun Year of the Alphassa.

Onko mielessäsi hyvä idea jutun juureksi? Ota yhteyttä lähettämällä s-postia osoitteeseen: toni.ahvenainen@yearofthealpha.fi tai käytä yhteydenottolomaketta.

-Toni Ahvenainen

This Post Has One Comment

  1. T S

    Ostin oman a6300 kameranu viime kesänä, kun Samsungini kolhiutui kiveen Norjan rannikolla vaeltessani. Siitä saakka se on roikkunut kaulassani vaellusretkilläni pohjoisessa. Voi, sitä riemua kun sain ekan kunnollisen kuvan revontulista…automaattiasetuksilla. Suomen lumiset tunturimaisemat ja Norjan upeat vuonot vuorineen ovat taltioituneet laadukkaiksi kuviksi, joiden julkaiseminen on ollut niin palkitsevaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *