Sony Messut

Sony ja Zeiss Kuva&Kamera-messuilla 2016

Kuva&Kamera-messut järjestetään tänä vuonna 4.-6.3.2016 Helsingin messukeskuksessa. Tässä valokuvauksen suurtapahtumassa on edustava kattaus kuvia ja laitteita sekä ohjelmaa niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Tapahtuma on lähes pakollinen kaikille suomalaisille Sony Alpha-kuvaajille ja luonnollisesti myös Sony ja Zeiss ovat näytteilleasettajien joukossa.

Messujen ohjelmasta kannattaa erikseen nostaa tässä kohtaa esiin ainakin Sony Alpha Ambassador Mikael Kaplarin esitys ’Sony A7RII ammattilaisen työvälineenä’ kuva&kamera-lavalla lauantaina 5.3. klo 13:30 – 13:55. Sama esitys uusintana myös sunnuntaina 6.3. klo 11:00 – 11.25.

Itse olen esittelemässä Zeissin laseja (Touit, Loxia ja Batis) lauantaina 5.3. Focus Nordicin pisteessä osastolla 5b21. Hihasta saa tulla nykäisemään ja juttelemaan!

Tutustu messujen näytteilleasettajiin, ohjelmaan ja näyttelyihin täältä:

http://www.kuvamessut.com

Messuista kiinnostuneille suomalaisille Sony Alpha-kuvaajille on myös tarjolla 5 kpl ilmaisia lippuja. Samalla lipulla pääsee kokemaan koko GoExpo-messukokonaisuuden. Mikäli lippu kiinnostaa, pistä nimesi ja katuosoitteesi s-postilla osoitteeseen toni.ahvenainen@yearofthealpha.fi. Nopeimmat viisi saavat liput messuille. Liput jaettu nopeimmille! Ilmoittelen jos tulee lisää jaettavaa.

-Toni Ahvenainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *