Rajala Go

Sony mukana Rajala GO -tapahtumassa

Rajala GO tulee taas! Syksy on täällä ja totuttuun tapaan Rajala tarjoaa taas nipun illmaisia valokuvaamiseen liittyviä luentoja Helsingin Postitalossa 30.9.2017. Tarjolla on erittäin monipuolisesti valokuvaamisen ammattilaisten vetämiä luentoja ja tietopaketteja alkaen valokuvan valaisusta ja konseptoinnista niin kuvan jälkikäsittelyyn kuin tulostamiseen ja markkinointiinkin. Puhumassa muun muassa Pete Voutilainen, Vesa Keskinen, Peter Forsgård, Maria Vanonen, Konsta Linkoja, Carl Irjala ja monet muut. Katso tapahtuman koko ohjelma täältä:  https://www.rajalacamera.fi/rajala-pro-academy/rajala-go

Tanskalainen Sony-asiantuntija Hung Tang pitää Rajala Go -tapahtumassa lauantaina 30.9. seuraavat Sony-aiheiset luennot:

11.30 – 12.15, Sony A9 – Inspired worlds wait to be revealed. Walkthrough of the BEST CAMERA of the Year EISA Award winner.
14.00 – 14.45, Compact but Powerful! Sony RX100 series offers you everything – from 4K movie to high speed shooting in pocket size!

Luennot ovat ilmaisia mutta paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten ilmoittaudu luennoille mahdollisimman nopeasti Rajalan kautta osoitteessa: https://www.rajalacamera.fi/rajala-pro-academy/rajala-go

Luennot pidetään englanniksi.

-Toni Ahvenainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *