Sony Imaging Pro Support Expansion News2

Ilmoittautuminen Sonyn Imaging Pro Support -tukipalveluun on avattu nyt myös Suomessa

Nyt myös suomalaiset Sony Alpha -kuvaajat pääsevät ilmoittautumaan jäseneksi ammattikuvaajille tarkoitettuun Imaging Pro Support -tukipalveluun. Palvelu pitää sisällään esimerkiksi teknisen puhelintuen, joka auttaa ja neuvoo ammattikuvaajia Alpha-sarjan kuvauskaluston käytössä. Sen lisäksi palvelun kuuluvat ilmaiset lainalaitteet oman kuvauskaluston ollessa huollossa. Ohjelman jäsenille tarjotaan myös ilmainen kennon puhdistus sekä kameran laiteohjelmiston tarkastus kahdesti vuodessa.

Sony Imaging Pro Support -tukipalvelu on ilmainen palvelun kriteerit* täyttäville ammattivalokuvaajille. Palvelu on saatavilla ammattivalokuvaajille, joilla on vähintään kaksi Sonyn Alpha-sarjan runkoa sekä kolme Alpha-sarjan objektiivia valittujen tuotteiden listalta.

Hae tukipalvelun jäsenyyttä täältä: www.sony.fi/imaging-pro-support
Linkin kautta avautuu englanninkielinen sivusto, jossa kerrotaan tarkemmin palvelun sisällöstä ja kriteereistä. Sivustolta löytyy myös hakemuslomake, joka täytetään omilla tiedoilla, allekirjoitetaan ja lähetetään sähköisesti tukipalveluun.

* (Tukipalvelu on tarkoitettu ainoastaan ammattivalokuvaajille. Jäsenyyttä hakevia pyydetään todistamaan saavansa tuloja valokuvauksesta. Sony pidättää oikeudet päätöksistä yksittäisten tapausten suhteen.)

Lisätietoja:
Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic: lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):
Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto: sony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

This Post Has 2 Comments

 1. Lindell, Valdemar J

  Tod. hienoa!

  1. Toni Ahvenainen

   Jep! Sikäli kun Sony on ollut vahva tekniikassa, niin on hyvä nähdä että yritys ottaa sektorin kerrallaan haltuun myös muissa kuvaamiseen liittyvissä tarpeissa.
   -Toni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *